32.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΚαι ξαφνικά οι Ρώσοι στέλνουν υποβρύχιο και πολεμικά πλοία πολύ κοντά στις...

Και ξαφνικά οι Ρώσοι στέλνουν υποβρύχιο και πολεμικά πλοία πολύ κοντά στις ΗΠΑ!!!

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Αλλεργιογόνα: Αυστηροί κανόνες στη αμερικανική βιομηχανία τροφίμων από την 1η Αυγούστου – Εμείς τι κάνουμε;

Στόχος η ασφάλεια των καταναλωτών. Από την 1η Αυγούστου 2024, η Υπηρεσία Ασφάλειας και Επιθεώρησης Τροφίμων του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA’s FSIS) θα εφαρμόσει ένα νέο πρόγραμμα δειγματοληψίας για ύπαρξη αλλεργιογόνων σε εγκαταστάσεις που παράγουν έτοιμα προς κατανάλωση προϊόντα (RTE) με σήμανση (π.χ., «χωρίς φιστίκι») σχετικά με την απουσία τουλάχιστον ενός από 14 τροφικά αλλεργιογόνα. Τα αλλεργιογόνα που περιλαμβάνονται στο νέο πρόγραμμα

Δεν είναι μόνο στην Ευρώπη: Και στην Ιαπωνία ο αριθμός των αλλοδαπών έσπασε όλα τα ρεκόρ!

Ο αριθμός των αλλοδαπών οι οποίοι ζουν μόνιμα στην Ιαπωνία έφθασε σε επίπεδο ρεκόρ, σύμφωνα με επίσημα δεδομένα που δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα κι αποκάλυψαν επίσης τη μεγαλύτερη ετήσια πτώση των Ιαπώνων κατοίκων που έχει καταγραφεί ποτέ. Ο πρωθυπουργός Φουμίο Κισίντα έχει ανακοινώσει πολιτικές που ελπίζει πως θα φέρουν αύξηση των γεννήσεων, καθώς προειδοποιεί ότι

Το απίστευτο πέρασμα της καταιγίδας από τη λίμνη Βόλβη του νομού Θεσσαλονίκης

Την ώρα των καταιγίδων πέφτει πολύ η θερμοκρασία, μέσα σε μισή ώρα μέχρι και 10 βαθμούς. Ειδικά εάν δεν είναι έντονη η βροχή, πράγματι χαίρεσαι να βγεις έξω, να μυρίσεις την βροχή και να δροσιστείς. Μία απίστευτη εικόνα καταγράφηκε όταν η καταιγίδα, πέρασε πάνω από τη λίμνη Βόλβη στο νομό Θεσσαλονίκης. Εντυπωσιακή η εικόνα με

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Πού θα «χτυπήσουν» βροχές και καταιγίδες σε λίγες ώρες

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ με βροχές και καταιγίδες να κάνουν την εμφάνισή τους. Συγκεκριμένα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια), θα σημειωθούν: 1. μέχρι το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία (συγκεκριμένα στους νομούς Χαλκιδικής, Σερρών, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς)2. μέχρι αργά το απόγευμα, στην ανατολική

Δήμαρχος Πλατανιά: «Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες να μην επεκταθεί η φωτιά, δεν κινδυνεύουν σπίτια»

Μερικές ώρες μετά την ύφεση του «πύρινου μετώπου» στο Ροδοβάνι του Σελίνου, στα Χανιά , «ξέσπασε» δεύτερη εστία πυρκαγιάς στον Δήμο Πλατανιά . Η φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα (25/07), περίπου στις 11:30, μέσα σε ρυάκι στα Μεσαύλια λίγο πριν από την Κάντανο (ο Κακόπετρος είχε πληγεί σοβαρά και στο παρελθόν), κινητοποιώντας αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στο
spot_imgspot_img

Η Κούβα ανακοίνωσε ότι ρωσικά πολεμικά πλοία θα φτάσουν στην Αβάνα την επόμενη εβδομάδα, αλλά ότι τα τέσσερα πλοία του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού δεν φέρουν πυρηνικά όπλα (σ.σ. χρειάστηκε να κάνουν ειδική υποσημείωση για αυτό!!!) και δεν αποτελούν απειλή για την περιοχή.

«Η επίσκεψη αυτή αφορά τις ιστορικές φιλικές σχέσεις μεταξύ της Κούβας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τηρεί αυστηρά τους διεθνείς κανονισμούς», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της Κούβας.

«Κανένα από τα πλοία δεν φέρει πυρηνικά όπλα, επομένως η αγκυροβόλησή τους στη χώρα μας δεν αποτελεί απειλή για την περιοχή», συμπλήρωσε το ΥΠΕΞ.

Η ανακοίνωση έρχεται μία ημέρα αφότου ένας Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι η Ρωσία σχεδιάζει να στείλει πολεμικά πλοία στην περιοχή της Καραϊβικής, συμπεριλαμβανομένων των συμμάχων Κούβα και Βενεζουέλας, για να πραγματοποιήσουν ναυτικά γυμνάσια.

Ωστόσο, η Ουάσινγκτον δεν κρίνει την αναμενόμενη άφιξη μικρού αριθμού αεροπλάνων και πλοίων ως απειλητική, αλλά το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα παρακολουθεί τα γυμνάσια, δήλωσε χθες Αμερικανός αξιωματούχος.

«Αν και είμαστε απογοητευμένοι που η Κούβα πιθανότατα συμφώνησε να φιλοξενήσει ρωσικά πλοία, η κίνηση δεν μας εκπλήσσει», ήταν τα λόγια ενός Αμερικανού αξιωματούχου, ενδεικτικά της νευρικότητας που επικρατεί στην Ουάσινγκτον.

Το πυρηνικό υποβρύχιο Kazan και σκάφη του ρωσικού πολεμικού ναυτικού, συμπεριλαμβανομένης της πυραυλικής φρεγάτας Admiral Gorshkov, θα ελλιμενιστούν στην Αβάνα από τις 12 έως τις 17 Ιουνίου, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων της Κούβας.

Μία ανάπτυξη ρωσικών δυνάμεων τόσο κοντά στις ΗΠΑ για ασκήσεις είναι μάλλον ασυνήθιστη και έρχεται λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις Πούτιν περί πληγμάτων ΜΕΣΑ σε δυτικά κράτη με ρωσικά όπλα!

Όπως εξάλλου διαβάσατε χθες (Λεπτομέρειες ΕΔΩ), «αυτό που ανησυχεί την Δύση είναι το τι ακριβώς σημαίνουν τα λόγια του Πούτιν πως θα δώσουν όπλα σε κράτη ΚΑΙ οργανώσεις που θα χτυπούν Αμερικανούς και αμερικανικά/δυτικά συμφέροντα σε κάθε μέρος του πλανήτη».

Οι Ρώσοι επίτηδες δεν ανέφεραν κανένα μέρος ή πρόσωπο, αν και το μυαλών πολλών στη Δύση πήγε -μεταξύ άλλων- στα κράτη της Λατινικής Αμερικής (βλ. Κούβα, Βενεζουέλα)!!

Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – απεμπε-EPA-AP pool photo

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img