25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΠαγκόσμιος πόλεμος: Πούτιν-Μεντβέντεφ μιλούν για χτυπήματα ΜΕΣΑ στο ΝΑΤΟ, vid

Παγκόσμιος πόλεμος: Πούτιν-Μεντβέντεφ μιλούν για χτυπήματα ΜΕΣΑ στο ΝΑΤΟ, vid

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Καιρός: Ζέστη και σήμερα Σάββατο 27/7/2024 αλλά με αεράκι

Πιο ήπιος καιρός με λιγότερη ζέστη από σήμερα Σάββατο 27/7/2024. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι ή προς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες δυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με

Οριοθετήθηκε άμεσα φωτιά στον Μαραθώνα – Καίει σε χαμηλή βλάστηση

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για φωτιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στον Μαραθώνα και συγκεκριμένα την οδό Πάρου. Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα, οι οποίοι έθεσαν αμέσως την εστία πυρκαγιάς υπό έλεγχο. 23 SHARES

G20: Κοντά σε συμφωνία-ορόσημο για την επιβολή παγκόσμιου φορολογικού συντελεστή

Οι χώρες της G20 δεσμεύτηκαν να «συνεργαστούν» ώστε οι κάτοχοι των μεγαλύτερων περιουσιών να φορολογούνται περισσότερο, χωρίς πάντως να φθάσουν στο σημείο να συμφωνήσουν στην επιβολή παγκόσμιου φορολογικού συντελεστή, σύμφωνα με το τελικό ανακοινωθέν που υιοθετήθηκε χθες Παρασκευή κατά το πέρας της συνόδου των υπουργών Οικονομικών των κρατών μελών, στο Ρίο ντε Ζανέιρο της Βραζιλίας.

Βρετανία: Πρόστιμο 7.000€ για ληγμένα 9 μηνών!

Παραβιάσεις σε 22 είδη, συμπεριλαμβανομένων παιδικών γιαουρτιών.    Με πρόστιμο ύψους σχεδόν 6.000 λιρών (7.100 ευρώ) ήρθε αντιμέτωπο ένα κατάστημα στο Yorkshire του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού διαπιστώθηκε ότι ευπαθή τρόφιμα συμπεριλαμβανομένων παιδικών γιαουρτιών, ήταν διαθέσιμα προς πώληση 271 ημέρες μετά την αναγραφόμενη ημερομηνία. Η υπόθεση ξεκίνησε αφού η Trading Standards έλαβε μια καταγγελία από έναν

Πυρκαγιές στον Καναδά: Στις ευνοϊκότερες καιρικές συνθήκες στηρίζουν τις ελπίδες τους οι πυροσβέστες

Η πτώση της θερμοκρασίας και η βροχή αναμένεται να βοηθήσουν τους πυροσβέστες που συνεχίζουν να δίνουν μάχη σήμερα ενάντια στη γιγαντιαία δασική πυρκαγιά, η οποία κατέστρεψε ένα μέρος της τουριστικής πόλης Τζάσπερ, στον δυτικό Καναδά, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές. Η πόλη βρίσκεται στην καρδιά του εθνικού πάρκου του Τζάσπερ, του μεγαλύτερου του Καναδά, το οποίο
spot_imgspot_img

Την ανακοίνωση Πούτιν -που έγινε για πρώτη φορά- της αποστολής ρωσικών όπλων σε εχθρούς των δυτικών κρατών, με σκοπό να χτυπηθούν οι υποδομές των «εχθρών της Ρωσίας», σχολίασε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

«Γιατί εμείς δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να προμηθεύσουμε όπλα ίδιας ισχύος σε εκείνες τις περιοχές του πλανήτη όπου θα στοχοποιηθούν ευαίσθητες υποδομές εκείνων των χωρών που το κάνουν αυτό προς τη Ρωσία;;», ήταν τα ακριβή λόγια του Πούτιν χθες το βράδυ όταν ερωτήθηκε σχετικά με τα πλήγματα εντός της ρωσικής επικράτειας με δυτικά όπλα.

Σε άλλο σημείο δε, ο «Τσαρ Βλαντ» αναφέρθηκε ακόμα και σε «ασύμμετρη απάντηση» κατά του ΝΑΤΟ.

«Θα χαρούμε με τα πλήγματα από ρωσικά όπλα εναντίον των κοινών μας εχθρών», σχολίασε μεταξύ άλλων ο νο.2 σε δημοφιλία Ρώσος πολιτικός.

Ο πλανήτης «κρατά την ανάσα του», καθώς βλέπει να ανοίγει για τα καλά η «πόρτα του φρενοκομείου».

Ακολουθεί ολόκληρο το μήνυμα Μεντβέντεφ:

«Χθες, ο Πρόεδρος της Ρωσίας επέτρεψε για πρώτη φορά την αποστολή των όπλων μας σε περιοχές που βρίσκονται σε πόλεμο με κράτη που προμηθεύουν όπλα στην Ουκρανία (ή μάλλον, αυτά τα όπλα χρησιμοποιούνται σε όλη τη χώρα μας). Με άλλα λόγια, εκείνες τις δυνάμεις που βρίσκονται σε σύγκρουση με την Αμερική και τις χώρες του ΝΑΤΟ.

Αυτή είναι μια πολύ σημαντική αλλαγή στην εξωτερική μας πολιτική. Άλλωστε, όπως υποστηρίζουν οι Γιάνκηδες και τα Ευρωπαϊκά σκυλιά τους που τσακώνονται: “έχουμε το δικαίωμα να μεταφέρουμε οποιαδήποτε όπλα στην Ουκρανία (δηλαδή στον εχθρό της χώρας μας) και όλες οι άλλες χώρες δεν επιτρέπεται να βοηθήσουν τη Ρωσία”.

Με άλλα λόγια, “θα σας καταστρέψουμε με κάθε δυνατό τρόπο”, αλλά κανείς δεν τολμά να εφοδιάσει τους Ρώσους με όπλα/εξοπλισμό/άλλη περιουσία για να υπερασπιστούν τη χώρα.

Ας νιώσουν τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους την άμεση χρήση ρωσικών όπλων από τρίτους. Αυτά τα άτομα ή οι περιοχές σκόπιμα δεν κατονομάζονται, αλλά θα μπορούσαν να είναι οποιοσδήποτε θεωρούν οι ΗΠΑ και οι δορυφόροι τους εχθρούς τους. Ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και τη διεθνή αναγνώριση.
Εχθρός τους είναι οι ΗΠΑ, που σημαίνει ότι είναι φίλοι μας.

Αφήστε «τις ευαίσθητες υποδομές των κρατών που προμηθεύουν όπλα στο Κίεβο» να καούν στις κολασμένες φλόγες. Θα καίγονται μαζί με αυτούς που τους ελέγχουν.


Και θα χαρούμε τα επιτυχημένα χτυπήματά τους με τα όπλα μας εναντίον των κοινών μας εχθρών!
».

απεμπε-EPA photo

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img